produkti
5ка
October 7, 2019
Алкохолен гел
March 10, 2020

Career

Графички дизајнер

Потребни квалификации и вештини:

– Пожелно е работно искуство на позиција графички дизајнер
– Познавање на програмите за графички дизајн – Adobe: Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat Professional
– За предност ќе се смета 3D фото и видео дизајн
– Одлични аналитички и комуникациски вештини
– Креативност
– Око за детали
– Флексибилност
– Почитување на крајни рокови
– Организираност

Цел и одговорност на работното место

– Дизајн на етикети за производи
– Дизајн и подготовка на маркетинг-материјали и објави
– Дизајн на визуелни решенија за маркетинг-кампањи и за продажни промоции
– Дизајн на флаери и брошури

Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа(40 часа неделно)

Кратката биографија и сопственото портфолио да се достават на следната електронска пошта:

[email protected]
*За дополнителни информации: 071 224 933

A.I
A.I