Вработуваме

Супер Петка нуди динамична и интересна работна средина, отворена кон Вашиот личен развој и напредок, но од друга страна, Вашата контрибуција во нашиот тим ја разбираме како можност за напредок на Компанијата.
Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашиот Тим, можете да се пријавите тука.
This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.