Вработуваме
January 18, 2020
produkti

5ка е приватна марка во склоп на Супер 5ка која е full-service компанија, што работи во сегментите на развивање на Business-To-Business услуги, како и на развивање на приватни марки(Private Labels).

Приватна марка – Производи произведени од страна на производител кои се продаваат под бренд име(5ка) на одредена компанија која има малопродажба(во случајов Жито Маркети).

Ние во 5ка се грижиме за своите верни потрошувачи и секогаш ги ставаме на прво место. Внимателно ги бираме производителите на нашите брендирани производи, кои се исклучиво македонски.

Приватната марка 5ка е присутна во следните категории:

  • Лична нега
  • Пијалоци
  • Козметика
  • Производи од целулоза
  • Чистачи за домаќинства
  • Подправки и преливи за салата
  • Млечни производи
  • Деликатесни производи
  • Кондиторија
  • Сувомесни производи

A.I
A.I