October 7, 2019
produkti

5ка

5ка е приватна марка во склоп на Супер 5ка која е full-service компанија, што работи во сегментите на развивање на Business-To-Business услуги, како и на развивање […]
January 18, 2020

Вработуваме

Графички дизајнер Потребни квалификации и вештини: – Пожелно е работно искуство на позиција графички дизајнер– Познавање на програмите за графички дизајн – Adobe: Photoshop, InDesign, Illustrator, […]
March 10, 2020

Алкохолен гел

Чисти раце, сигурно здравје Алкохолниот гел за раце е течност која обично се користи за намалување на заразни агенси на рацете. Општо е поефикасно при убивање […]
March 18, 2020

Зрнести производи

Наш верен партнер Макс Струмица е производител на нашите зрнести производи. Основна ориентација на Макс е производство на високо-квалитетни и здрави производи врз основа на добрата […]