January 18, 2020

Вработуваме

Графички дизајнер Потребни квалификации и вештини: – Пожелно е работно искуство на позиција графички дизајнер– Познавање на програмите за графички дизајн – Adobe: Photoshop, InDesign, Illustrator, […]